Hovedseksjon

Ila og Bolteløkkas skolekorps

hele korpset i uniform

I korpset kan alle være med, og det er flott å se at både barn og ungdom samles og spiller musikk sammen. Ved siste opptak av rekrutter, fikk korpset 19 nye musikere. Vi er et av de største skolekorpsene i Oslo, mye fordi musikantene våre trives i korpset og blir værende. Vi spiller masse morsom musikk, alt fra vanlige korpsmarsjer, til klassisk, moderne, pop og rock. Noen ganger øver vi litt ekstra for å arrangere musikaler og konserter som framføres for skolene, foreldre og nærmiljøet. Alle musikantene får enkeltundervisning på instrumentet sitt av dyktige, høyt utdannete instruktører: 30 minutter hver uke. Dette er den beste undervisningen på enkeltinstrumenter barn og unge kan få. Vi bruker lokaler både på Bolteløkka skole og Ila skole til øving.  Alle individuelle spilletimer for musikanter fra Bolteløkka skole, foregår på Bolteløkka skole.  Samspill-øvelser for aspirantkorpset og juniorkorpset er på torsdager kl. 16.15 - 17.45, og for hovedkorpset på torsdager kl. 18.00 - 20.00. Korpsøvingene foregår for tiden i festsalen på Bolteløkka skole.

Nye aspiranter tas opp på slutten av vårsemesteret. 

Medlemskontingenten er for tiden 1500 kr. pr halvår, inkludert instrumentleie. Dirigent for hovedkorpset er Mads Lønnkvist og dirigent for juniorkorpset er Geir Moe Daasvand.

For mer informasjon, se korpsets hjemmeside: https://ibkorps.no

Spørsmål kan rettes til styreleder Hallvord Reier Michaelsen Steen, epost: styreleder@ibkorps.no, tlf. 486 03 894

Julekonsert

Velkommen til julestemning med Ila og Bolteløkka Musikkorps Julekonsert 2019! Søndag 8. desember kl 17:30 i Trefoldighetskirken Ila og Bolteløkka skolekorps' julekonsert er en stemningsfull og sjarmerende juletradisjon. Velkommen til en festkveld med dyktige barn og ungdommer fra nærmiljøet! Trefoldighetskirken, Akersgata 60 Inngang: kr. 50,- for en billett; kr. 100,- for familie. Konserten støttes av Oslo kommune.