Bolteløkka jentekor

jentekor som synger

Bolteløkka Jentekor fra Bolteløkka skole på Bislett i Oslo, feiret sitt 10-års jubileum i 2014, og slapp i den anledning albumet Jolevisur. Det var dirigent Linn Andrea Fuglseth, også kjent fra Trio Mediæval, som startet koret, og som har ledet det fram til i dag. Linn Andrea ble utnevnt til Årets Barnekordirigent 2014 av Ung i Kor. Bolteløkka Jentekor består nesten utelukkende av skolebarn fra Bolteløkka, nærmere sytti jenter fra seks til fjorten år. Koret har samarbeidet med en rekke musikere, blant dem Stian Carstensen, Arve Henriksen og Birger Mistereggen. I 2010 ga Grappa ut innspillingen Mine Visur - Folkemusikk fra barn i byen, med Bolteløkka Jentekor og musikerne Vegar Vårdal, Åsmund Reistad og Birger Mistereggen.

Her er noen av høstens begivenheter:

Bolteløkka Jntekor synger igjen sine Jolevisur på Riksscenen: Onsdag 23. november 2016 med:

Linn Andrea Fuglseth, dirigent
Vegar Vårdal, fele
Åsmund Reistad, mandola/gitar
Georg Buljo - vokal, gitar, bass
Kenneth Ekornes slagverk, perkusjon

Bolteløkka Jentekor synger med Oslo Filharmoniske Orkester på Barnas Julekonsert 10. desember, 12.00 og 15.00!