Bolteløkka Skole nå

Illustrasjon

Vi har i løpet av de siste ukene øvd inn nye rutiner og ønsker alle velkommen til trygg og god skole igjen.

Fortsatt er det 3 hovedpunkter som er viktige for å hindre smittespredning:

Vaske hender, holde avstand og at syke personer ikke kommer til skolen.

For å overholde smittevernreglene om avstand mellom personer er skoledagen noe annerledes oranisert. For å hindre ansamlinger er det ikke oppstilling om morgenen, elevene går inn i små puljer. Gjennom dagen er det friminutter til ulike tider. Det er også derfor det er ulike starttider. Det er viktig at dere kommer presis, ikke for tidlig og ikke for sent.

Her er gjeldende tider:

1. og 2. trinn begynner 8.15 og slutter 13.15

3. og 4. trinn begynner 8.25 og slutter 13.25

5. og Mottak begynner  8.30 og slutter 13.30

6. og 7.trinn  begynner 8.45 –og slutter 13.45

Når skal elever og ansatte ikke møte på skolen/AKS?

Elever og ansatte med luftveissymptomer:

Elever og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse, ikke møte på skole/AKS. De skal holde seg hjemme til de har vært symptomfrie i 1 døgn.

Elever eller ansatte som har bekreftet covid-19:

Skal være i isolasjon. Det er helsetjenesten som beslutter hvem som skal være i isolasjon og hvor lenge etter råd gitt av Folkehelseinstituttet (se fhi.no). Retningslinjer til forskrift som regulerer isolasjon er gitt av Helsedirektoratet.

Elever eller ansatte som er nærkontakter/husstandsmedlem til en person med bekreftet covid-19:

Skal være i karantene. Det er helsetjenesten som beslutter hvem som skal være i karantene og hvor lenge etter råd gitt av Folkehelseinstituttet (se fhi.no). Retningslinjer til forskrift som regulerer karantene er gitt av Helsedirektoratet.

Foresatte som har luftveissymptomer, er i karantene eller isolasjon:

Skal ikke møte på skole/AKS, og må finne andre løsninger for følging og henting av barna. Foresatte som har hatt covid-19, men som har avsluttet isolasjon etter anbefaling fra helsetjenesten, kan møte på skolen som normalt.

Det er fortsatt ikke vanlig morgenåpning på AKS. Hvis du mener du tilhører gruppen foresatte i prioriterten yrker som kan ha elever på AKS før skoletid, må du ta kontakt med rektor Ronny Sollien Engebråten på mail.