Bolteløkka AKS nå

elevarbeider, malerier

Vel gjennomført Vernissage, Takk for besøket!

Det er for tiden 100% sambruk mellom skole og AKS. Elevene er i samme grupper, og i samme rom, på AKS som de er på skolen. Et trinn er nå en gruppe, innen gruppen kan barna omgås og leke nesten som vanlig.  Elevene på 2. trinn er nå i annekset i AKS-tiden. De som jobber både på skole og AKS holder vi fortrinnsvis på samme gruppe hele dagen. Vi starter AKS-dagen med at barna spiser matpakke ved pultene sine. Inne har de tilgjengelig noe spill, noen leker som kan vaskes og noe formingsmateriell. De kan lese bøker eller bli lest for, dramatisere, synge, lage historier og mye annet. Etter at hele trinnet ble en gruppe kan vi nå la alle barna være ute hele AKS-tiden, de som ønsker det. Vi organiserer også for tur, prøver å få til ukentlig tur for de fleste.

Morgenåpning er fortsatt noe utfordrende fordi ikke alle barn kan være i samme rom. Hvis dere trenger AKS før 8.05 må dere melde fra senest 13.00 siste virkedag før det gjelder.

Vi har dessverre ikke matservering, alle må ha med ekstra matpakke og det er viktig med egen drikkeflaske.

Vi er glad for at vi kunne gjennomføre Vernissage også denne våren. Her er noen bilder fra den dagen.