Bolteløkka AKS nå

Regnbue med teksten Alt blir bra

Det er for tiden 100% sambruk mellom skole og AKS. Elevene er i samme grupper, og i samme rom, på AKS som de er på skolen. Hver gruppe har sin faste assistent på AKS, så langt det er mulig. De som jobber både på skole og AKS holder vi fortrinnsvis på samme gruppe hele dagen. Vi starter AKS-dagen med at barna spiser matpakke ved pultene sine. Inne har de tilgjengelig noe spill, noen leker som kan vaskes og noe formingsmateriell. De kan lese bøker eller bli lest for, dramatisere, synge, lage historier og mye annet. Alle gruppene har noe utetid daglig. Vi organiserer også for tur, prøver å få til ukentlig tur for de fleste.

Morgenåpning er kun for de som har foresatte i prioriterte yrker, og kun de dagene det er avtalt.

Vi har dessverre ikke matservering, alle må ha med ekstra matpakke og det er viktig med egen drikkeflaske.

Det blir liten kontakt med foresatte da dere ikke skal inn i bygningen. Vi vil invitere dere til Vernissage også denne våren, men det blir et utendørs arrangement gruppevis. Det blir første uke i juni, tidspunkt er ikke klart.