En vanlig dag på Lillebasen

Lillebasen

1.trinn (Lillebasen) holder til i klasserommene sine også etter endt skoletid. Vi som jobber der er: Ida (pedagog), Iman, Edineide, Jørgen og Ove (baseleder).

AKS har åpent før skolen begynner, kl 0730-0830. Da er alle i annekset.

Vi møter barna på skolen når de er ferdige, tar en prat med lærer og følger dem over for et lite måltid. Meny er oppslått utenfor klasserommene. Deretter er det utetid frem til kl 14, de dagene de slutter tidlig. Etter dette er det lek ute og inne. Aktiviteter inne kan være perling, veving og arbeid med forskjellig hobbymateriell, lego, togbane, Playmo. Ukeplan finnes utenfor hvert klasserom og på nett. Vi bruker gymsal en gang i uken. Skolens bibliotek ligger nære Lillebasen, så vi bruker det så mye vi har anledning til. Dette er barnas favorittrom.

Inn- og utkryssing

På morgenen ( og i ferier ) krysser dere barna inn i annekset. Dere krysser de ut i klasserommet eller ute i skolegården etter ryddetid.

Kurs

Vi har to kursperioder i halvåret. Disse varer over tre uker. Vi har blant annet Idrett, Skulptur, Musikklek, Maling på lerret mm.

De ukene vi ikke har kurs, har vi temauker i samarbeid med Storebasen.  Eksempler på temaer kan være Leker i skolegården, Dyra i byen, Idrett.

Skolens ferie- og fridager

Når skolen har stengt og vi åpent, liker vi å dra på tur. Vi har en parsell på Geitmyra hvor vi har dyrket litt grønnsaker.

 

Film for alle

Alle partallsuker har vi film for alle. Da ser vi på film på storskjerm i festsalen.  Barna får popcorn. En gang i måneden har vi gaveutdeling til bursdagsbarn.

Kontakt med Lillebasen

Beskjeder vedrørende henting osv, gis AKS / x-lista på morgenen eller mail til aktivitetsskolen@boltelokka.gs.oslo.no FØR kl 11 gjeldende dag. Etter kl 11 ringer dere 23475711.    Er det noe dere ønsker å snakke med oss om, har vi stort sett mulighet til dette når dere skulle ønske.